BOSCH toplinska tehnologijaž

 

REGULACIJA ZA PLINSKE UREĐAJE

Bosch konvencionalnom tehnikom upravlja se raznom regulacijom. Možete birati između sobnih termostata, regulacije vođene vanjskim uvjetima ili regulaciju sa tjednim programom.FR 10 - regulator vođen temperaturom prostorije

Sobni termostat sa stalnom regulacijom bez uključnog sata, 24 V. Regulator temperature prostora sa zadavanjem temperature kruga grijanja, za modulacijski način rada uređaja za grijanje, bez vremenske funkcije. Pokazivanje koda greške. 2-žični HT Bus priključak siguran od zamjene polova za Heatronic 3.


 

FR 100 - regulator voĐen temperaturom prostorije

Sobni regulator s tjednim programom za kombinirane uređaje i mogućnošću analognog povezivanja 1-2-4 priključkom* i Heatronic 2. Upravljanje grijanjem, ovisno o temperaturi prostorije u kojoj je regulator instaliran. Grijanjem se može upravljati iz udobnosti životnog prostora, a ujedno se mogu saznati podaci o trenutačnom stanju npr. temperaturi polaznog voda, temperaturi u spremniku.

 

FR 110 - regulator vođen temperaturom prostorije

Sobni termostat s tjednim programom za uređaje sa spremnikom. Solarni regulator za toplu vodu. Upravljanje grijanjem, ovisno o temperaturi prostorije u kojoj je regulator instaliran. Grijanjem se može upravljati iz udobnosti životnog prostora, a ujedno se mogu saznati podaci o trenutačnom stanju npr. temperaturi polaznog voda, temperaturi u spremniku. Upravljanje toplom vodom odvija se ili putem vremenskog upravljanja s npr. 3 ciklusa uključivanja po danu ili putem vremensko-temperaturnog profila, kod kojeg se uz željeno vrijeme može zadati i željena temperatura.

TR 12 - regulator voĐen temperaturom prostorije

Za kontinuirano upravljanje učinkom uređaja za grijanje ili stalno reguliranih kotlova, područje regulacije 6-30º, priključni napon 220 V.

 

 

 

FW 100 - regulator voĐen vanjskom temperaturom

Regulator za jedan miješani ili nemiješani krug grijanja, za pripremu tople vode. Solarni regulator za toplu vodu.

 

 

 

FW 200 - regulator voĐen vanjskom temperaturom

Regulator za do 4 miješana i/ili nemiješana kruga grijanja, za grijanje i toplu vodu. Solarni regulator za toplu vodu i podrška grijanju.

 

 

 

Kondenzacijski ureĐaji
Konvencionalni ureĐaji
Regulacija za plinske ureĐaje

ZA PLINSKE UREĐAJE
ZA SOLARE
ZA DIZALICE TOPLINE

SOLARNI KOMPAKTNI UREĐAJ
SOLARNI KOLEKTOR
REGULACIJA ZA SOLARNE KOLEKTORE
SPREMNIK TOPLE VODE ZA SOLAR

KOTLOVI NA KRUTO GORIVO


ELMACO d.o.o. © 2010