Spremnici tople vode za solare

 

SK 300/400/500-solar Akumulacijski spremnik

Solarni spremnik Bosch SK 300, 400 i 500-solar predstavlja dokazanu opskrbu toplom vodom za visoki komfor. Ovaj spremnik tople vode povezan sa solarnim sustavom prikladan je za primjenu u jednoobiteljskim i višeobiteljskim kućama. U ponudi je u više veličina.
Spremnik tople vode sa emajliranom čeličnom posudom otpornom na tlak i toplinskom izolacijom. 2 prijenosnika topline: gore za uređaj za grijanje, dolje za solarni kolektor.

 

SK 300/400/500-solar

Solarni kombinirani spremnik Bosch pohranjuje suncem zagrijanu toplu vodu do trenutka kada je trebate, tako da Vam je topla voda na raspolaganju i kasno uvečer, sljedeće jutro ili pri lošim vremenskim uvjetima. Toplinski gubici su minimalni. I ne samo to: spremnik SP 750 solar namijenjen je ne samo solarnoj pripremi tople vode, nego i podršci grijanju. Solar kombinirani spremnik volumena 750 litara, od toga 195 litara pitke vode. Plašt od PVC folije sa toplinskom izolacijom od mekog pjenoplasta debljine 100 mm i patentnim zatvaračem na stražnjoj strani, pokrov od plastike.

 

Detalje o Bosch spremnicima možete pogledati na stranicama BOSCH Toplinske tehnologije.

 

 

Kondenzacijski ureĐaji

ZA PLINSKE UREĐAJE
ZA SOLARE
ZA DIZALICE TOPLINE

SOLARNI KOMPAKTNI UREĐAJ
SOLARNI KOLEKTOR
REGULACIJA ZA SOLARNE KOLEKTORE
SPREMNIK TOPLE VODE ZA SOLAR


ELMACO  projekt d.o.o. © 2020