Solarni kompaktni ureĐaj

Condens 5000 FM Solar

Ako vaš kondenzacijski uređaj za grijanje treba raditi u kombinaciji sa Bosch solarnim sustavom, profitirat ćete ne samo od visoke energetske učinkovitosti kondenzacijske tehnologije, nego dodatno i od besplatne energije Sunčevih zraka. Condens 5000 FM će vam omogućiti da uživate u prednostima oba sustava. On u jednom kompaktnom kućištu sjedinjuje učinkoviti kondenzacijski uređaj za grijanje i bivalentni spremnik s tehnikom slojevite akumulacije.

Visokokvalitetan, samostojeći uređaj s modularnim rješenjem, za grijanje
i pripremu tople vode. Za obiteljske kuće za jednu do tri obitelji. Dodatna mogućnost uštede energije jer je u regulatoru integrirana patentirana solarna optimizacija. Vrlo mala potrošnja struje, zahvaljujući energetski učinkovitoj crpki i optimiziranom načinu rada crpki. Jamči maksimalno moguće iskorištenje solarne energije, uz istodobno maksimalni komfor potrošnje tople vode.

Primjena

Kombinacija solara i kondenzacije jedan je od najzanimljivijih izbora budućnosti. To sustavno rješenje koristi energetsku učinkovitost kondenzacije, kao i besplatnu snagu sunca. Condens 5000 FM je namijenjen kombinaciji sa solarnim sustavom i pripremljen je za zajednički rad sa suncem.

Energetska uČinkovitost i troŠkovi

Eco-funkcija slojevitog punjenja omogućava izbor između komfornog i posebno energetski štedljivog Eco načina rada. Vrlo niska potrošnja električne energije zahvaljujući energetski učinkovitoj pumpi i optimiranom načinu rada pumpe. Najviša energetska učinkovitost uz maleni volumen spremnika zbog Eco-funkcije. Slojevitog punjenja i korištenja sunčeve energije za pripremu tople vode Zajamčeno najbolje moguće iskorištenje sunčevog prinosa uz visoki komfor tople vode.

Komfor rukovanja

Vrlo jednostavna za rukovanje i komforna, regulacija FW 100 ili FW 200 može biti neposredno ugrađena u uređaj.

Sustavna primjena

Za područja s tvrdom vodom postoji izvedba s konvencionalnim spremnikom s izmjenjivačem topline u obliku cjevne zavojnice.

Snaga

22 kW
30 kW

 

Detalje o Bosch spremnicima možete pogledati na stranicama BOSCH Toplinske tehnologije.

 

Kondenzacijski ureĐaji

ZA PLINSKE UREĐAJE
ZA SOLARE
ZA DIZALICE TOPLINE

SOLARNI KOMPAKTNI UREĐAJ
SOLARNI KOLEKTOR
REGULACIJA ZA SOLARNE KOLEKTORE
SPREMNIK TOPLE VODE ZA SOLAR


ELMACO projekt d.o.o. © 2020